#kurungbatik

Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

Hitam menawan!!kain pn special lawa..Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

Zalna tees 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : *Follow pos laju rate Material : Cotton Other : Off shoulder tees Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 23.5 Sleeve 15 Bust 44 Hips 40 Whatsapp: 0175251774(or klik link whatsapp di bio) #blousemurah #blouse4rm100 #blouse2rm50 #bajumurah #bajubungabunga #kurung #kurungmoden #kurunglace #peplum #kurungpeplum #tees #utp #kurungkalsom #kurungbatik #selamathariraya #ootdraya #raya #eid #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurung #raya2019 #kurungmoden #kebaya #kebayamoden #skirt #pleatedskirt


0💬Normal

Zalna tees 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : *Follow pos laju rate Material : Cotton Other : Off shoulder tees Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 23.5 Sleeve 15 Bust 44 Hips 40 Whatsapp: 0175251774(or klik link whatsapp di bio) #blousemurah #blouse4rm100 #blouse2rm50 #bajumurah #bajubungabunga #kurung #kurungmoden #kurunglace #peplum #kurungpeplum #tees #utp #kurungkalsom #kurungbatik #selamathariraya #ootdraya #raya #eid #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurung #raya2019 #kurungmoden #kebaya #kebayamoden #skirt #pleatedskirt


0💬Normal

Zalna tees 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : *Follow pos laju rate Material : Cotton Other : Off shoulder tees Measurement (inch) : Length 24.5 Shoulder 23.5 Sleeve 15 Bust 44 Hips 40 Whatsapp: 0175251774(or klik link whatsapp di bio) #blousemurah #blouse4rm100 #blouse2rm50 #bajumurah #bajubungabunga #kurung #kurungmoden #kurunglace #peplum #kurungpeplum #tees #utp #kurungkalsom #kurungbatik #selamathariraya #ootdraya #raya #eid #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurung #raya2019 #kurungmoden #kebaya #kebayamoden #skirt #pleatedskirt


0💬Normal

Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

🌸KURUNG PAHANG ZAHRAH🌸 . . Dah ada ke koleksi yang MELETOPSS nie...takde kan, so apa lagi jom war2 kan orang sebelah, family, kekawan . NAK SIMPLE SIMPLE JE, TAPI NAK CANTIK MANIS, SEMANIS LOLLIPOP GITU🍭🍭🍭... . . 🌹cutting Pahang moden 🌹✅ mudah digosok dan dihiasi prada gold 🌹✅ sejuk & selesa dipakai 🌹✅material SB LINE dan kain x jarang . 🌹Kain susun tepi memberikan efect slim 🌹✅ Saiz S hingga XXL 📌proses oder 3hari . Rekaannya cantik dan berkualiti Jom semua pakat membeli Pasti berbaloi dan puas hati😍 . Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.pasti menjadi pilihan hati Perlu Cuba dan rasai sendiri 👍 . . whtsapp 017-4008659 rm109sm/rm120ss . . #kurungpahang#bajukurungpahang#kurungmoden#kurungsongket#kurungmurah#koleksibajuraya2020#terbaru2020#bajusedondon#bajuraya#bajukurung#raya#syawal#kurungbridemaids#kurungcotton#kurungbatik#bazaarpaknil#kurungplussize#bajukenduri#ootd#trustedseller#trustedsellermalaysia


0💬Normal

Buy 1 free 1 gaiss!!! So dgn RM150 korang dpt 2 baju!!! Berbaloi..boleh kongsi dgn kwn,mak,adik kakak tau🥰 . Free postage!! . Ade 5 colour letops . Minat??click link di bio laju2 sis reply . #raya #2020 #raya2020 #kurung #kurungmodern #kurungbatik #bajuraya2020 #bajurayaletop #bajurayaletop2020 #bajurayasedondon #bajusedondon #batiktokma #kurungtokma #2xbaya #lawa #batikpremium #teamraya #teamtokma #ds #bajukotakkotak #bajubatik #batik


0💬Normal

TUNISIA MINI KURUNG HARGA RM110 exc pos + POSTAGE RM9 SM/RM15 SS . •material : top premium moss creoe leher bulat •zip di bahagian belakang baju •lengan bell sleeve •scallop lace finishing di hujung baju •skirt : original batik indonesia •full elastic waist skirt •kain lipat depan tanpa belah . Measurements (free size fit S/M) bahu 15 armhole 20 bust 39 sleeve : 19.5 top length : front 25,5 back length : 28 . skirt : waist : 22-32 hip : 38 length : 40 . 📌Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. 📌The size may vary within 0.5”(- +) of the given size subject to tolerance. ▪️Post Isnin ~ Jumaat TO ORDER WHATSAPP 0127629461 #tunisiaminikurung #minikurung #minikurungtunisia #minikurungmurah #kurungtunisia #kurungmurah #kurungkedah #kurungkedahbatik #kurungkedahmurah #kurungbatik #kurungbatikmurah #ifbajuraya2020 #bajuraya2020 #bajurayamurah #bazaronline #bazarpaknilmurah #jualanmurah


0💬Normal

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 New Release : Kurung *DEDAUN JOHOR* Sukakan yang simple dan yang sederhana? Seperti kurung *DEDAUN JOHOR* ni? 🌼Kurung Johor versi batik original Jawa, Indonesia. Sesuai untuk uolls yg tengah mencari2 baju untuk kenduri kendara musim cuti nanti atau untuk penjawat2 awam yg suka pakai batik. 🌼Sangat selesa kerana material daripada kain polycotton selesa dan ringan. 🌼Size Kurung Dedaun Johor ialah dr SS - L. 🌼 Kurung johor. Kain lipat Batik. 📌 Note *Stok sangat terhad* HARGA RM69 FREE POSTAGE Warna mungkin berbeza atas faktor cahaya UNTUK ORDER . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 #Albumdedaunjohor @custfeedback_koleksisafiyyah #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #bajurayabatik #bajurayabatikmurah #batikbali #kurungpahangmurahcantik #kurungpahangbatik #kurungbatik #bajukurungpesak #bajukurungriau #bajubatek #bajubatik #bajubatikmurah #bajukurungmurah #bajubatekbali #bajukurungkainbatikmurah #dedaunjohor #sweetdreams #terapiinstagram #kurungpahang #kurungpahangbatikmurah #pahangbatik #bajukurungpahang #bajukurungpahangbatik #bajukurungberpesak #bajuraya2020


0💬Normal

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 New Release : Kurung *DEDAUN JOHOR* Sukakan yang simple dan yang sederhana? Seperti kurung *DEDAUN JOHOR* ni? 🌼Kurung Johor versi batik original Jawa, Indonesia. Sesuai untuk uolls yg tengah mencari2 baju untuk kenduri kendara musim cuti nanti atau untuk penjawat2 awam yg suka pakai batik. 🌼Sangat selesa kerana material daripada kain polycotton selesa dan ringan. 🌼Size Kurung Dedaun Johor ialah dr SS - L. 🌼 Kurung johor. Kain lipat Batik. 📌 Note *Stok sangat terhad* HARGA RM69 FREE POSTAGE Warna mungkin berbeza atas faktor cahaya UNTUK ORDER . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 #Albumdedaunjohor @custfeedback_koleksisafiyyah #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #bajurayabatik #bajurayabatikmurah #batikbali #kurungpahangmurahcantik #kurungpahangbatik #kurungbatik #bajukurungpesak #bajukurungriau #bajubatek #bajubatik #bajubatikmurah #bajukurungmurah #bajubatekbali #bajukurungkainbatikmurah #dedaunjohor #sweetdreams #terapiinstagram #kurungpahang #kurungpahangbatikmurah #pahangbatik #bajukurungpahang #bajukurungpahangbatik #bajukurungberpesak #bajuraya2020


0💬Normal

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 New Release : Kurung *DEDAUN JOHOR* Sukakan yang simple dan yang sederhana? Seperti kurung *DEDAUN JOHOR* ni? 🌼Kurung Johor versi batik original Jawa, Indonesia. Sesuai untuk uolls yg tengah mencari2 baju untuk kenduri kendara musim cuti nanti atau untuk penjawat2 awam yg suka pakai batik. 🌼Sangat selesa kerana material daripada kain polycotton selesa dan ringan. 🌼Size Kurung Dedaun Johor ialah dr SS - L. 🌼 Kurung johor. Kain lipat Batik. 📌 Note *Stok sangat terhad* HARGA RM69 FREE POSTAGE Warna mungkin berbeza atas faktor cahaya UNTUK ORDER . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 . 📞WHATSAPP SEKARANG KE 0139724183 #Albumdedaunjohor @custfeedback_koleksisafiyyah #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #bajurayabatik #bajurayabatikmurah #batikbali #kurungpahangmurahcantik #kurungpahangbatik #kurungbatik #bajukurungpesak #bajukurungriau #bajubatek #bajubatik #bajubatikmurah #bajukurungmurah #bajubatekbali #bajukurungkainbatikmurah #dedaunjohor #sweetdreams #terapiinstagram #kurungpahang #kurungpahangbatikmurah #pahangbatik #bajukurungpahang #bajukurungpahangbatik #bajukurungberpesak #bajuraya2020


0💬Normal

NEW ARRIVAL‼️(NISA) . Alang-2 scroll tu boleh la sambil-2 cuci mata dgn koleksi terbaru kami "MAISARAH KEBAYA". Available dari saiz S smpai XL tau. Material baju tu lace with full lining dan kain dari batik ori from indonesia. . Ibu-2 jangan risau. Baju ni bf (breastfeeding) friendly tau. Ada zip kat depan baju. limited pieces okay. Cepat send gambar baju n send ke link dibawah ni. Min akan cuba reply secepatnyaa okay. Staysafe and stayhome everyone


1💬Normal

NEW ARRIVAL‼️(NISA) . Alang-2 scroll tu boleh la sambil-2 cuci mata dgn koleksi terbaru kami "MAISARAH KEBAYA". Available dari saiz S smpai XL tau. Material baju tu lace with full lining dan kain dari batik ori from indonesia. . Ibu-2 jangan risau. Baju ni bf (breastfeeding) friendly tau. Ada zip kat depan baju. limited pieces okay. Cepat send gambar baju n send ke link dibawah ni. Min akan cuba reply secepatnyaa okay. Staysafe and stayhome everyone


1💬Normal

NEW ARRIVAL‼️(NISA) . Alang-2 scroll tu boleh la sambil-2 cuci mata dgn koleksi terbaru kami "MAISARAH KEBAYA". Available dari saiz S smpai XL tau. Material baju tu lace with full lining dan kain dari batik ori from indonesia. . Ibu-2 jangan risau. Baju ni bf (breastfeeding) friendly tau. Ada zip kat depan baju. limited pieces okay. Cepat send gambar baju n send ke link dibawah ni. Min akan cuba reply secepatnyaa okay. Staysafe and stayhome everyone


1💬Normal

LILYKICAURAYA - LILYPETUNA 🌸 Lily Peacock Normal Price : RM 229 VIP Price : RM 179 Size : Slide for sizing chart Details : 📌booking serendah RM 50 sehingga 10 April ( VIP PRICE ) 📌ETA : 1ST week Puasa ( batch by batch ) TEAMPSARMANIS Whatsapp yaya 016-4081926 for more details / order 💕 #bajukurung #bajukurung2020 #bajuonline #bajukurunglace #bajusongket #bajukurungmoden #bajukurungbatik #minikurung #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungmoden #kurungmurah #bridemaids #bajubridemaids #bajuraya2020 #kebayasaree #kebayaraya2020 #bajukonvo #raya2020 #kebayasongket #batikmodern #batikmurah #peplumraya2020 #peplumsaree #kebayapeplum #kebayapeplummurah #bajusaree #bazaronline #bazaarpaknil


0💬Normal

LILYKICAURAYA - LILYPETUNA 🌸 Lily Peacock Normal Price : RM 229 VIP Price : RM 179 Size : Slide for sizing chart Details : 📌booking serendah RM 50 sehingga 10 April ( VIP PRICE ) 📌ETA : 1ST week Puasa ( batch by batch ) TEAMPSARMANIS Whatsapp yaya 016-4081926 for more details / order 💕 #bajukurung #bajukurung2020 #bajuonline #bajukurunglace #bajusongket #bajukurungmoden #bajukurungbatik #minikurung #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungmoden #kurungmurah #bridemaids #bajubridemaids #bajuraya2020 #kebayasaree #kebayaraya2020 #bajukonvo #raya2020 #kebayasongket #batikmodern #batikmurah #peplumraya2020 #peplumsaree #kebayapeplum #kebayapeplummurah #bajusaree #bazaronline #bazaarpaknil


0💬Normal

LILYKICAURAYA - LILYPETUNA 🌸 Lily Peacock Normal Price : RM 229 VIP Price : RM 179 Colour : Black Size : Slide for sizing chart Details : 📌booking serendah RM 50 sehingga 10 April ( VIP PRICE ) 📌ETA : 1ST week Puasa ( batch by batch ) TEAMPSARMANIS Whatsapp yaya 016-4081926 for more details / order 💕 #bajukurung #bajukurung2020 #bajuonline #bajukurunglace #bajusongket #bajukurungmoden #bajukurungbatik #minikurung #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungmoden #kurungmurah #bridemaids #bajubridemaids #bajuraya2020 #kebayasaree #kebayaraya2020 #bajukonvo #raya2020 #kebayasongket #batikmodern #batikmurah #peplumraya2020 #peplumsaree #kebayapeplum #kebayapeplummurah #bajusaree #bazaronline #bazaarpaknil


0💬Normal

Ummu blouse 1 PCS RM35 2 PCS RM50 3 PCS RM80 4 PCS RM100 Postage : Follow pos laju rate Material : Linen Other : •Off shoulder style •3/4 sleeve Measurement (inch) : Front length 22 Back length 26.5 Shoulder 25.5 Sleeve 11 Bust 43 Hips 44 Whatsapp: 0175251774(or klik link whatsapp di bio) #blousemurah #blouse4rm100 #blouse2rm50 #bajumurah #bajubungabunga #kurung #kurungmoden #kurunglace #peplum #kurungpeplum #tees #utp #kurungkalsom #kurungbatik #selamathariraya #ootdraya #raya #eid #bajuraya #bajukurungmoden #bajukurung #raya2019 #kurungmoden #kebaya #kebayamoden #skirt #pleatedskirt


0💬Normal

Next Page